Инфо

14. март 2013.14. мар 2013.
ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА И РЕГИСТРАЦИЈА ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА

ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА ПОМОЋ

Почео упис газдинстава у Регистар. Рок за регистрацију или обнову исте 31. март. Највећи проблем чињеница да на адресу бројних домаћинстава још није стигла неопходна документација
Да би остварили права на различите мере помоћи из републичког аграрног буџета, носиоци пољопривредних домаћинстава треба да обнове регистрацију до краја марта ове године. Како наводе у шабачкој Дирекцији за пољопривреду, Управи за трезор Министарства финансија неопходно је доставити правилно испуњене обрасце који садрже информације о члановима домаћинства, земљишном поседу, броју стоке, тренутном стању пољопривредних култура, планираној сетви.
- Према последњим информацијама из ресорног министарства, продужетак поменутог рока неће бити. Препоручујемо пољопривредницима да не праве гужве на шалтерима Трезора већ уредно попуњену документацију пошаљу препоручено поштом. То ће много олакшати и њима и радницима трезора на уношењу података. Наши произвођачи, као и претходне године могу рачунати на помоћ Дирекције приликом регистрације и пререгистрације. Наше службе су им на располагању свакодневно од пола осам до 15 часова и 30 минута ““ истакао је директор Дирекције за пољопривреду Предраг Срдановић, и напоменуо да тренутно потенцијални проблем представља чињеница да у многа домаћинства још увек није стигла неопходна папирологија.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa