Инфо

28. март 2013.28. мар 2013.
САРАДЊА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ И ПРИВРЕДНИКА

КОРИСТ ЗА ГРАД И ПРИВРЕДУ

Градоначелник Шапца Милош Милошевић и заменик градоначелника Немања Пајић прошлог петка у Градској управи организовали су састанак са привредницима града, што је резултат сталне комуникације локалне самоуправе и привредних субјеката. Циљ сусрета је сагледавање проблема и проналазак најбољих начина за њихово решавање. Истовремено, то је прилика да привредници изнесу своје примедбе и предлоге, а Град, у оквиру надлежности и могућности, покуша да помогне и унапреди привредни амбијент. Такође, овакви сусрети су и место упознавања привредника са плановима развоја града.
Заменик градоначелника Шапца истакао је значај привредника чија предузећа, осим значајног удела у пуњењу буџета, доносе бројне бенефите граду. Поред стварања атрактивног амбијента за потенцијалне инвеститоре, обавеза Града је квалитетна комуникација са привредницима који већ послују у Шапцу.
- Када је реч о привреди, Град Шабац има јасну стратегију. Две индустријске зоне су значајан потенцијал које ће пун капацитет остварити изградњом ауто-пута. Планирамо интензивну промоцију индустријских зона и већ наредног месеца представићемо их у Привредној комори Беча, најавио је заменик градоначелника Шапца Немања Пајић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa