28. mart 2013.28. mar 2013.
SARADNjA LOKALNE SAMOUPRAVE I PRIVREDNIKA

KORIST ZA GRAD I PRIVREDU

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević i zamenik gradonačelnika Nemanja Pajić prošlog petka u Gradskoj upravi organizovali su sastanak sa privrednicima grada, što je rezultat stalne komunikacije lokalne samouprave i privrednih subjekata. Cilj susreta je sagledavanje problema i pronalazak najboljih načina za njihovo rešavanje. Istovremeno, to je prilika da privrednici iznesu svoje primedbe i predloge, a Grad, u okviru nadležnosti i mogućnosti, pokuša da pomogne i unapredi privredni ambijent. Takođe, ovakvi susreti su i mesto upoznavanja privrednika sa planovima razvoja grada.
Zamenik gradonačelnika Šapca istakao je značaj privrednika čija preduzeća, osim značajnog udela u punjenju budžeta, donose brojne benefite gradu. Pored stvaranja atraktivnog ambijenta za potencijalne investitore, obaveza Grada je kvalitetna komunikacija sa privrednicima koji već posluju u Šapcu.
- Kada je reč o privredi, Grad Šabac ima jasnu strategiju. Dve industrijske zone su značajan potencijal koje će pun kapacitet ostvariti izgradnjom auto-puta. Planiramo intenzivnu promociju industrijskih zona i već narednog meseca predstavićemo ih u Privrednoj komori Beča, najavio je zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa