Инфо

18. април 2013.18. апр 2013.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

ОПРОСТИ НАМ КЕТРИН

Опрости нам Кетрин, нови је српски хит. Хорски се изводи, а наравно, посвећен је водећој политичкој звезди из европејског сазвежђа. Коначно смо и ми схватили да дотична баронеса није прихватила наше удвараче, те морамо тражити неку другу. И другачију, разуме се.
А што се тиче Европе, овако стоје ствари: “Према томе дабоме, док међутим јок“.
На телевизији имамо великог брата, у политичком животу имамо велику сестру. Никако да одрастемо, па да се осамосталимо.
Ако Евроипејци гледају оне наше културне телевизијске садржаје као што су “Фарма“, “Велики брат“, “Луда кућа“ и сличне, а гледају вероватно, ето још једног разлога да нас не приме у ту њихову Унију. Додуше, има и код њих сијасет глупости, ал“™ оно што Срби умеју да унаказе, е то нико живи не може да исправи, па ни ЕУ.
Није да се хвалимо, али прваци смо света по просипању глупости у односу на број становника. Писмених.
Ми би, одистински у Европу, ал“™ ако може некако да се не сазувамо. Е па не може. Не дају они тамо да се по Европи “™ода у опанцима. Бре.
Поједине светске дипломате у Уједињеним нацијама десиле се неки дан изненађене реториком нашег председника на скупштини те организације. А кад би ти званичници дошли овде међу нас, и мало прочаврљали са народом, онако српски, е тек онда би чули обогаћену реторику. Српску.
Није да јесте, то, на пример, да се ова рубрика меша у вишу политику, али делује да ће ови наши преговарати са Шиптарима и ако они не буду присуствовали том чину.
Уствари, ми стално нешто преговарамо. Те са Истоком, те са Западом, те са Севером, те са Југом. Испаде да смо ми нека златна средина.
А у Војводини се дигла некаква чудна прашина. Не од ветра, него од је.. ветра, односно некаква политичка прашина или боље рећи политикантска. Е сад, може бити, ал не мора, да Шабац постане погранични град, па се опет прослави као велики извозник сувих шљива и којекаквих воћних прерађевина. Биће да је проблем у пекмезу.
“Они“, којима није ред помињати име јер их штите којекакве невладине организације па заштитници људских права или сексуалних слобода, е “они“, већ сад најављују да ће одржати некакву параду поноса и то крајем септембра. Вероватно да од сада до јесени дају времена да се још Срба пропедерише, па да их буде више.
А кад би и они наши силни радници који су осатали без посла, сад за 1. мај, празник рада, направили своју параду, да ли би и то била парада поноса. Или право на сексуално опредељење. И њих је неко... Онако!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa