Инфо

6. јун 2013.6. јун 2013.
ТЕКВОНДО: ЛЕТЊИКОВАЦ ЕЛИКСИР ГРУП

ДРАГАНИ АУСТРИЈСКО ЗЛАТО

На “Аустрија Опену“ у Инсбруку /турниру А класе/ у оквиру “Националног тима Србије“ наступило је десет чланова Теквондо клуба “Летнијиковац Елиџир Гроуп“.
На турниру је наступило 1400 такмичара из 350 тимова из 50 земаља. Борци Летњиковца су укупно забележили 11 победа. Освојене су две медаље, злато и бронза и два пета места, чиме су поново дали највећи допринос високом пласману Српског националног теквондо тима на међународној сцени.
Златну медаљу је изборила Драгана Гладовић која је Остварила 4 убедљиве победе: Прву са Норвежанком 13:0. Другу са Немицом 14:5. Трећу са Украјинком 10:1. Четврту, финалну, са Италијанком17:5.
Бронзану медаљу је освојио Иван Карајловић који је у првом мечу савладао Аустријанца 12:0. у другом репрезентативца БИХ, Армина Гредића 6:1. Пораз је претрпео од Пољака, тесним резултатом 2:1.
Марко Карајловић који изборио пето место, забележио је такође две победе. Прву против Немачког репрезентативца 8:7. Другу против репрезентативца Енглеске на “Златни Бод“,а поражен је у мечу за медаљу од Италијана.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa