Инфо

6. јун 2013.6. јун 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ДИРЕКЦИЈА ЗА ПУТЕВЕ

ЈАЛОВИК И ПУТ ЗА ПРИЧУ

У селу Јаловик протекле недеље, у паузи обилних киша Дирекција за путеве је уређивала сеоске путеве и то у најразуђенијем селу општине Владимирци где смо забележили само један сокако дуг око три километра. Квалитетан камен и рад истог ранга учинили су писту од путева а тако ће бити и у другим селима, тврди директор Дирекције Горан Зарић.
- Ми колико време дозволи радимо свакодневно и наставићемо истим темпом. Упоредо уређујемо и асвалтне путеве али и оне које смо добили на бригу од републике. Путеви јесу приоритет и свима излазимо у сусрет јер знамо колико добар пут значи пољопривредницима, каже Зарић а ми додајемо да по податцима које смо добили око 600 километара пута је у надлежности ове Дирекције и послови теку задовољавајућим ритмом.
У самом Јаловику по речима Милана Ђуричића задовољство је велико а пут ионако живот значи.
- Колико је пут битан сувишно је трошити речи. Ми смо презадовољни и хвала локалној самоуправи која равномерно брине о свим селима. Квалитет је прве класе и живот самим тим лакши. И даље има доста посла да се све доведе у ред али стићи ће то путари, убеђени смо, каже Ђуричић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa