Инфо

3. април 2014.3. апр 2014.
БОКС: ПОЈЕДИНАЧНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ ЗА ЈУНИОРЕ И СЕНИОРЕ

МАЧВА И ОВЕ ГОДИНЕ УБЕДЉИВО ПРВА

У Лесковцу боксери шабачке Мачве су потврдили примат у српском боксу, утисак је по виђеном у наступу 150 бораца из 57 клубова где је наступило четири јуниора и три сениора. Црвено-црни су освојили четири злата и једно сребро и са девет такмичара те пет златних и два сребра опет били и ове године убедљиво први у Србији.
Пут до најбоље јуниорске екипе текао је убедљивим победама у осмини и четвртфиналу да би у финалима стигли до пет медаља. Немања Будимировић је у финалу савладао Вељка Тодоровића из Витеза, Крстивоја Томића, Николу Станојевића из Радничког Крагујевац 2:0, а Милијан Анђелковић је злато освојио савладавши Павла Симовића из Партизана Београд. Давид Мијаиловић изгубио је од Капларевића из Ивањице у финалу по оцени свих у клубу драстично оштећен од судија и то само поеном разлике.
Међу сениорима Бранимир Станковић је из Италије стигао да брани највиши рејтинг у Србији и после победа у свом стилу у предтакмичењима у финалу декласирао Младена Ракића из Фонтане Београд после прекида стигао до 11 титуле.
Стефан Лукић је у велтеру у осмини финала изгубио од репрезентативца Поповића у равноправној борби док је после три године међу конопце се вратио Милош Цветковић и у осмини финала изгубио од Симића из Лознице мада и да је било обрнуто не би било незаслужено.
Директор Драган Петровић истиче рад стручног штаба Митровић и Пејкић који свакодневно у два термина са борцима раде четири сата. Резултат је евидентан.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa