Инфо

3. април 2014.3. апр 2014.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОВРТАРИ ДРАГОЈЕВЦА РЕШИЛИ ДЕЦЕНИЈСКЕ БРИГЕ

БОГДАНОВИЋИ НЕ МАРЕ ЗА СУШУ

У селу Драгојевац сложна седмочлана породица Љубише Богдановића копа бунар који повртарима надалеко знаним даје сигурност и у сушној години попут ове, барем за сада. Љубиша, супруга Миланка, син Горан, снаха Сања, унук Младен и унука Милица уз другог сина Зорана испуњен је усхићењем помоћи општине Владимирци и Дирекције за пољопривреду.
- Велики је ово дан за нас. Сада можемо безбрижно радити и гајити салату, парадајз, спанаћ, потом паприку и краставце и уз помоћ воде иако имамо само три и по хектара земље пристојно живети. Хвала општини на помоћи - срећан је домаћин породице Богдановић која не мари за сушу.
Син Зоран опет из угла млађих радује се јер ће на прадедовском имању остати и он и брат али и млађи.
- Вода живот значи поготову за нас који имамо мање земље. Биће више приноса али и бољитка за који сви живимо. На младима свет остаје и ја колико да сам год млад радујем се и због оних који долазе а у нашем крају их има богу хвалећи подоста - блиста Зоран Богдановић.
Скромна и радна породица ето добија услове ствара народски од јутра до сутра, а ту благодет ће по речима у Дирекцији за пољопривреду осетити многи у општини, која осећа да је дошло време управо за бунаре и сигурну производњу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa