Инфо

19. фебруар 2015.19. феб 2015.
ЧАЧАНСКА БАНКА

СИГУРНОСТ И ПОВЕРЕЊЕ ИЗНАД СВЕГА

Чачанска банка у Шапцу почела је са радом 2007. године, у пословним просторијама које су смештене у Карађорђевој улици 77. Филијала од самог почетка нуди целу палету услуга Чачанске банке: депозитно ““ кредитне и гаранцијске послове, домаћи и међународни платни промет, обавља девизно - валутне и мењачке послове, послове електронског банкарства, издаје Виса и Дина платне картице.
Када као грађанин или правно лице дођете у неку банку, чини се да су разлике минималне: нуде се сличне услуге, слични су услови кредитирања, свуда је присутно љубазно особље. Ипак, разлика постоји.
Према речима Срђана Петровића, директора филијале Чачанске банке у Шапцу, Чачанска банка је једна од најпрепознатљивијих на тржишту када је реч о кредитима за енергетску ефикасност.
- Брза и ефикасна реализација кредитних захтева, резултат је нашег дугогодишњег искуства на пољу финансирања енергетски ефикасних пројеката.Улагање у овакве пројекте се исплати у кратком року, а побољшањем енергетске ефикасности домова, остварују се уштеде у укупним трошковима живота, али без нарушавања његовог комфора. Кредити се одобравају на рок до 84 месеца, уз номиналну каматну стопу од 7,5% годишње и учешће од 30% од вредности инвестиције, па тако, уколико је вредност инвестиције 3.000 евра, уз учешће од 900 евра, клијент има обавезу да на крају периода отплате од 60 месеци врати износ од 2.518,03 евра - истиче директор шабачке филијале Чачанске банке.
Широк је спектар намене ових кредита, од изолације стамбеног простора, замене столарије, до крупнијих инвестиција као што су уградња топлотних пумпи, ревитализација грејне мреже, уградња соларних панела.
Ослушкујући захтеве грађана и максимално се трудећи да изађе у сусрет њиховим потребама, Чачанска банка је у своју понуду уврстила готовинске кредите и кредите за рефинансирање по повољнијим условима.
- Због великог интересовања грађана, ми смо промотивну понуду готовинских кредита и кредита за рефинансирање продужавали у два наврата. Повољнији услови кредитирања трајаће до краја априла и грађани који у овом периоду аплицирају за кредит моћи ће да се задуже по знатно нижим каматним стопама, уз ниже трошкове обраде кредита и дуже рокове отплате. У зависности од својих потреба, клијенти могу узети кредит у минималном износу од 100.000 динара, на рок до 84 месеца, по фиксној каматној стопи од 14,9% годишње у току прве две године, односно по референтној каматној стопи увећаној за 7% годишње до краја отплате кредита. На конкретном примеру, то би значило да уколико клијент узме кредит од 100.000 динара, на период од 60 месеци, укупан износ за повраћај биће 140.275,21 динар“ каже Петровић.
У шабачкој филијали Чачанске банке послове обавља девет образованих људи, који су увек спремни да одговоре на сва питања и отклоне све нејасноће које клијенти имају у вези са финансијским услугама.
- Задатак сваког запосленог је да у сваком тренутку буде на располагању клијенту и да буде његов лични финансијски саветник. Једном изграђени квалитетни пословни односи, гаранција су дугорочне пословне сарадње. Новац је користан, али ако није правилно усмерен, може пуно да вас кошта. Зато су сигурност и поверење у банкарском послу изнад свега- закључује Срђан Петровић.
Успешна сарадња са Чачанском банком
Према речима Ивана Јанковића, клијента Чачанске банке, успешна сарадња са Банком потврђена је коришћењем кредита за уштеду енергије.
- Кредит за уштеду енергије инвестирао сам у куповину топлотне пумпе (вода-вода), као и у изолацију свог стамбеног простора. Искрено, нисам био сигуран да ли треба да уђем у овакав кредитни аранжман, али уштеде које су резултирале оваквим улагањем, које су биле евиденте на рачунима у децембру и јануару месецу, потпуно су оправдале моју инвестициону одлуку. Захвалио бих запосленима из Чачанске банке на стручној помоћи, брзини и експедитивности у реализацији овог кредита ““ каже Јанковић.
Максимална посвећеност клијентима
Битно је знање, професионалан приступ и максимална посвећеност сваком клијенту. Важно је добро познавати потребе клијената, јер само тако можете пружити прави финансијски савет, упозорити клијенте на проблеме и пратити њихов развој - каже Срђан Петровић, директор Филијале Чачанске банке у Шапцу. Петровић такође истиче да је кључна предност Чачанске банке у личном приступу запослених сваком клијенту и брзини услуге, односно могућности да се за кратко време реализује захтев клијента за одређеном финансијском услугом.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa