Инфо

19. фебруар 2015.19. феб 2015.
КОЦЕЉЕВА

ЈЕДАНАЕСТА КАМЕНИЧКА ЛИЈА

Секција Каменица ЛУ “Тамнава“ Коцељева била је у недељу, једанаести пут за редом, организатор традиционалне ловачке манифестације “Каменичка лија“, која је овога пута окупила око 250 ловаца из Обреновца, Владимираца, Шапца, Богатића, Салаша Црнобарског, Раденковића, Лешнице, Лознице, Волујца, Крупња, Осечине, Ваљевске Каменице, Ваљева, Лајковца, Пожеге... Било је гостију из Блаца али и из Републике Српске и Холандије.
У име организатора Војислав Грујић захвалио се великом броју спонзора који су подржали ово ловачко дружење за памћење како су га назвали сами учесници. Покровитељ манифестације, уврштене у календар Ловачког савеза Србије, била је општина Коцељева. Председник Душан Илинчић је приликом отварања 11. Каменичке лије уз добродошлицу ловцима пожелео добар поглед и леп провод.
“Долијале“ су три лије, а тим трофејом су се могли похвалити Љубиша Цветић из Раденковића, Горан Батановић из Рибара и Бранко Урошевић из Каменице.
Након лова дружење је настављено уз неизбежан ловачки гулаш а није изостала ни чувена лутрија. Главну награду, ловачки карабин, освојио је Душан Димитрић из Каменице.
Ово је једна од најстаријих манифестација на подручју коцељевачке општине која сваке године окупи велики број ловаца из целе земље. Захваљујући труду и залагању чланова каменичке ловачке секције, гости увек понесу лепе утиске из тамнавског краја.
В. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa