Инфо

19. фебруар 2015.19. феб 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СПС

ПОВЕРЕЊЕ ТРАЖИ ОДГОВОРНОСТ

Градски одбор Социјалистичке партије Србије одржао је у уторак конференцију за штампу са темом избора за савете месних заједница Дреновац и Десић. Председник ГО СПС Зоран Бортић тврди да су избори протекли у демократској атмосфери и максимално коректно. Захвалио се грађанима ових месних заједница на великом поверењу које су исказали листама владајуће коалиције.
-Ово не значи да смо сада победили а да је то крај. МЗ Дреновац је озбиљно радила и у претходном периоду и има озбиљне и амбициозне планове заједно са градом које треба реализовати у наредне четири године. Ми смо овде власт још нешто више од годину дана. Надамо се да ћемо добити поверење и на локалним изборима следеће године, да можемо да водимо град и у свакој МЗ испунимо и урадимо оно што смо се договорили. Када је у питању Десић, видео сам у медијима тврдње да није било све по закону. Хоћу да истакнем да је све било регуларно. Избори су били у марту прошле године и до 31. децембра није одржан ни један састанак. Свих седам чланова Савета поднели су оставке и нису учествовали у раду. Избори су расписани јер МЗ не може остати без руководства, рекао је Бортић.
Према његовим речима, апсолутно поверење грађана у листе локалне самоуправе изискује велику одговорност и за њих из градске власти и за чланове савета МЗ. Наводи да ће њихов рад грађани врло брзо имати прилику да оцене и нада се да ће успешно радити у наредном периоду и заслужити поверење у будућности.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa