Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
Европска Школа фудбала у Крупњу

ГОДИНА УСПЕХА

Академија „Рађ“ из Крупња прославила је прву годину рада на којој су представили резултате у протеклом периоду, прогласили најбоље појединце у свим генерацијама и захвалили се организацијама и појединцима који су помогли да се остваре постигнути резултати.
- За ово време постигли смо велике резултате које су препознали и званичници ФК „Црвена Звезда“ из Београда, тако да смо у септембру 2015. године потписали и уговор о пословно-техничкој сарадњи. Постали смо њихови представници за Мачвански регион и преузели званичан назив Школа фудбала „Црвена Звезда - Академија Рађ“ - говори оснивач, председник и тренер Александар Васиљевић.
У овом тренутку школу фудбала похађа око 70 деце узраста до 12 година подељених у три узрасне категорије. На основу уговора са ФК „Црвена Звезда“ добијају стручну и саветодавну помоћ, као и могућност да деца из Крупња тренирају у клубу из Београда. Већ прошлог лета четворица играча из Крупња били су на проби, а Виктор Матић је поред пробних тренинга и утакмица имао и тестирање физичких способности након чега је постао члан „Црвене Звезде“.
План Академије „Рађ“ за наредни период у сарадњи са ФК „Црвена Звезда“ обухватиће рад по утврђеном програму према коме ће тренери и стручњаци из Београда долазити у Крупањ како би вршили едукацију тренера, организовали и пратили тренинге за децу.
Душан Жугић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa