Инфо

18. фебруар 2016.18. феб 2016.

Кроз пар речи

“¢ ФУДБАЛ ““ У две припремне утакмице у етно селу Станишићи, „Мачва“ је остварила победу и пораз. У првој припремној утакмици, фудбалери Мачве савалдали су Лозницу 2:1 (Вујовић и Ђермановић ““Лазић). Два дана касније, истим резултатом, такође преокретом, Шапчани су поражени од зворничке „Дрине“ (Леканић ““ Илић и Кузмановић).
“¢ ФУДБАЛ ““„Раднички шабачки“, у наставку припрема савладали у Врелу, зонаша “Јединство“ из Владимираца, 1:0 (Васић). Током недеље, „Раднички“ је одиграо још један дуел. Ремизирао је у Дубљу, против Младог борца, 1:1. Једини гол дело је Пантића.
“¢ ФУДБАЛ ““ Шабачки „Раднички“ одржаће вечерас редовну годишњу и изборну скупштину. Чланови ће бирати председника, чланове Управног одбора, секретара клуба, као и Надзорни одбор.
“¢ ФУДБАЛ ““ ФК „Прово“ припреме је наставило пријатељским дуелом против убског Јединства. Није било победника, 2:2. Стрелци за Провце били су Адамовић и Јашић.
“¢ ФУДБАЛ ““ Жребом у просторијама ФСС ““ а, одређени су парови осмине финала Купа Србије у женском фудбалу. Шабачки суперлигаш „Мачва“, 12. марта, дочекује шампиона Србије и браниоца трофеја, ЖФК „Спартак“ из Суботице.
“¢ КОШАРКА ““ У наставу Друге регионалне кошаркашке лиге „Запад“, „Рађевац“ поражен од убске Младости 95:74, док је шабачки „М015“ славио у Владимирцима 77:66.
“¢ РУКОМЕТ ““ Шабачки рукометаш Давид Рашић, потписао је, до краја сезоне, уговор, са Ал садом из Катара. Претходне сезоне, бивши репрезентативац Србије наступао је за првака Турске, Бешикташ.
“¢ КАЈАК ““ На државном првенству на кајак и кану ергометрима, шабачка „Зорка“ освојила је једну медаљу. Међу пиониркама, на 1.500 метара, друга је била Тијана Јовчић. У укупном пласману „Зорка“ је освојила 16. место.
“¢ КАЈАК ““ Михаило Суботић и Марко Дамњановић, кајакши Зорке, налазе се на списку млађих сениора и јуниора које је селектор свих селекција, Мирослав Родић одабрао за припреме у Котору. У Црну Гору одлазе 27. фебруара.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa