Инфо

18. фебруар 2016.18. феб 2016.
УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ “ПЕСМОМ ЗА ДУШУ“

Хуманост је једна од највреднијих особина која би требала да краси сваког човека. Шапчани су много пута до сада показали да је поседују, нашавши се у невољи пријатељима, комшијама, познаницима, па и незнанцима.
19.02.2016. године, у организацији удружења грађана “Напредни покрет“, у сали музичке школе “Михаило Вукдраговић“, одржан је хуманитарни концерт „Песмом за душу“. Приход од продатих карата уручен је породици детета које болује од тешке и ретке аутоимуне болести.
У препуној сали, уз предивне изворне песме, које су својим гласом оплеменили Сашка Падров, Предраг Дрезгић - Преша и ученици основне и средње музичке школе: Анета Бијуклић, Ирина Бродић, Зорана Мићановић и Огњен Милићевић, уживали су сви, од извођача до публике. Све учеснике пратио је Шабачки народни оркестар, под управом истакнутог уметника Миленка Божића. Најлепша слика двочасовног концерта било је извођење завршне песме „Ово је Србија“, коју су сви у сали заједно певали неколико пута.
Тања Радовановић, председница „Напредног покрета“ истиче да су поштовање традиције и хуманост нешто што нам враћа веру и наду у опстанак нашег народа и бољу будућност.
Ово је прва, у низу акција, које ће организовати „Напредни покрет“ - најављује председница Тања Радовановић и још једном се захваљује свим учесницима и публици, а посебну захвалност исказује Епархији шабачке цркве и колективу музичке школе „Михаило Вукдраговић“ на челу са директором Драганом Карићем.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa