Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.
СаопШтење за јавност Руске странке

Ни Жуто, ни плаво

Избором спречити политичку срамоту
Руска странка, на чијој се листи налази део чланова Двери и Изворни ДСС, позива све грађане који су за развој српског села, очувања српске породице, да на локалним изборима гласају за листу под бројем четири, јер је то једина проруски оријентисана странка деснице.
„Ми нећемо бити ни као „жути“ или као „плави“ , који премијеру обећавају сваки милиметар и секунд наших живота. Ми нудимо живот достојан човеку. Сматрамо да је све што се у Шапцу дешава последњих недеља велика срамота за политички животу граду. Хаос који је изазвао републички владајући режим и његов први човек, довео је Шабац у центар медијске пажње, али на такав начин да нас сви сматрају више или мање ненормалним људима. До сада смо мислили да је ненормално живети у Србији под режимом Александра Вучића, а челници те странке су нам понудили решење да је ненормално живети било где без премијера. Борићемо се и против „ либералних буразера“ жутог режима.“, каже се у саопштењу Руске странке.
Руска странка након поништавања листе Двери - ДСС једина је десно оријентисана странка која се бори за место у шабачком парламенту, као већ виђена опозициона странка, за разлику од других који већ уговарају места у неким новим владама и властима.
На локалним изборима у Шапцу Руска странка залагаће се за регионализацију против београдизације, повећање аграрног буџета и субвенције пољопривредницима.
Наш став на републичком нивоу већ је познат : не НАТО; не Европска Унија; не производњи генетских модификованих организама; ЗА економски и војни савез са Русијом; ЗА враћање плата и пензија на претходни ниво; ЗА увођење здравствене заштите свим грађанима; ЗА доношење закона о пореклу имовине.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa