Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
И ТО СЕ ДОГАЂА

БЛИЗАНЦИ ПУНЕ УЧИОНИЦЕ

У трећем разреду Основне школе “Мика Митровић“ у Богатићу, знање стиче пет пари близанаца, а у првом одељењу исте образовне институције у Белотићу два пара
Десет ученика трећег разреда основне школе у Богатићу, попуњавају три одељења, док се у једном, првог ( одељење исте школе у Белотићу) школује два пара близанаца.
Први су Давид и Маријана Мијатовић из Богатића у трећем један одељењу учитељице Милине Гајић. Њихови родитељи су Данило и Данка, а Маријана је само пет минута раније од брата дошла на овај свет. Слично је и код других близанаца.
Тијана и Теодора Игњатовић, стигле су у Богатић кад им је било три године. Родитељи су им Данијела и Слободан, а учитељица Мирјана Гајић. И оне су ученице трећег разреда основне школе у Богатићу, само другог одељења.
У истом одељењу су Милош и Вукашин, а родитељи су им Драгана и Бранко Мартиновић из Богатића.
Весна и Владимир Ђуричић из Богатића су четврти пар близанаца трећег разреда у овој школи, само трећег одељења и код учитељице Снежане Аврамовић. Њихови родитељи су Јасна и Жељко из Богатића.
Другови у истом одељењу су им Недељко и Алекса Одаловић, родитеља Раденке и Гаврила Одаловића из Богатића.
У првом разреду ове школе, одељења у Белотићу школује се два пара близанаца. То су Вук и Лука Ђурђевић, Дејане и Јована Ђурђевића из овог села и Марија и Милица Стајић, од мајке Миле и оца Александра. Учитељ им је Драган Ђурђевић из Белотића.
У школи кажу да стицајем околности по први пут имају велики број близанаца и ако су због “беле куге“ принуђени да готово редовно, више школских година смањују број одељења.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa