Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.

Кроз пар реЧи

“¢ РУКОМЕТ ““ РК „БАСК Соко“ продужио је лош низ рукометаша Мачве из Богатића. У мечу 18. кола Прве лиге „Центар“, Београђани су славили 26:23 (12:10). И даље су Богатинци шести, а у следећој рунди дочекују Слогу из Петровца.
“¢ РУКОМЕТ ““ „Металопластика 2“ слаб меч у Београду, платила је поразом од Дорћола 33:26 (17:12) у 14. колу Друге лиге „Центар“. Прилика за победу је гостовање Јединства из Крњева у наредном колу.
“¢ ФУДБАЛ ““ Головима Томића и Лукића у првом делу, омладинци Мачве изненадили су у Нишу екипу Радничког 2:1. Победа у 24. колу Квалитетне лиге довела је „црвено ““ црне“ на седму позицију, а у следећем колу дочекују „Напредак“.
“¢ СТОНИ ТЕНИС ““ Стонотенисери шабачког Аса, окончали су првенство Друге лиге „Центар“ победом. У последњем колу, савладали су „Железничар 014“ из Ваљева 4:0.
“¢ АТЛЕТИКА ““ Мирослав Поповић, Михаило Грковић и Николина Мандић, освојили су, редом, златну, сребрну и бронзану медаљу на Првенству Србије у планинском трчању. Поповић је био најбржи јуниор на деоници од 5 км. Грковић други пионир на 2 км, а Мандић трећа пионирка на 1 км. Анђела Стојковић и Марко Мисић били су четврти.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa