Инфо

18. август 2016.18. авг 2016.

СИБИНЧИЋ ПЕРФЕКТАН

ФК “СЛОГА“ (Б) ““ ФК “БУДУЋНОСТ“ (Д) 1:5 (0:4)
Богосавац, гледалаца: 200. Главни судија: Радивојевић (Цуљковић), помоћници: Гојко и Мирослав Мушицки (оба Шабац). Стрелци: Димитријевић у 78. минуту за Слогу; Сибинчић у 17, 28, 40. и 65. минуту односно Глуваковић у 10. минуту за Будућност.
СЛОГА (Б): Благојевић, Мијаиловић, Н. Димитријевић, Нешић, Станковић, Топаловић (Петровић), Стојиљковић, А. Срнић, (Мањенчић), Павловић, Маринковић, Д. Димитријевић (Б. Срнић).
БУДУЋНОСТ (Д): Личанин, Атић, Јаковљевић, Гајић, М. Моравчевић, Павловић, Ракић, Глуваковић (Лукић), СИБИНЧИЋ, Трифуновић, (Мањенчић), Павић (Станчић).
Неутрални су уживали у голеади, Добрићани у победи, док ће присталице Слоге, на све начине, покушати да забораве први дерби после 3 године. Јесу гости били фаворити, али очекивао се већи отпор играча из Богосавца.
Будућност стидљиво најављује борбу за виши ранг, али у њиховој игри нема ништа притајено и стидљиво. Већ на старту Глуваковић је донео предност гостима, а потом је свој “шоу“ започео Сибинчић. За 25 минута три пута је тресао мрежу, најавивши убедљив тријумф. Мало “муниције“ оставио је и за други део, но пре новог гола средином наставка, гости су пропустили и једанаестерац. Тек у завршници, Димитријевић погађа за коначних 1:5. У Добрић у 3. колу стиже “Милиционар“, а “Слога“ путује у Шабац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa