Инфо

22. септембар 2016.22. сеп 2016.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА ““ 7. КОЛО

ЛУКИЋ ПРЕСУДИО

ОФК „МАЈУР“ ““ ФК „РАДНИЧКИ ШАБАЧКИ“ 1:0 (0:0)
У врло тврдом првом полувремену, Шапчани су били нешто конкретнији и офанзивније усмеренији. Контрола поседа и игре створила је велику прилику за Милутиновића, али летошња придошлица није искористила стопостотну прилику. Ван тога, неколико покушаја није озбиљније угрозило мрежу Мајураца.
Први напада у наставку донео је нову прилику за „Раднички“. Николић је оставио лопту Милутиновићу, везни играч добро шутира, али је чувар мреже домаћих био на месту. Уследила је полуприлика за Рувидића, а потом, негде од 55. минута, „Мајур“ преузима контролу игре. Два пута је добро интервенисао Жеравић. Било је видљиво да задња линија Шапчана не функционише најбоље. Опасност је наговестио Миловановић када је главом, из идеалне позиције шутирао поред гола. Но, у 76. минуту није било спаса за госте. Одличну дубинску лопту у контри, покушао је да пресече Марковић. Ипак, она је дошла до некадашњег играча Радничког, Лукића који се нашао очи у очи са Жеравићем и спољним фелшом, лопту послао у мрежу. Сви покушаји „Радничког“ да дође бар до бода до краја, углавном су били јалови.
Серија победа је прекинута, а што пре мора кренути нова. Први наредни ривал је „Млади Борац“ из Дубља, на терену СРЦ „Зорка“.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa