Info

6. januar 2011.6. jan 2011.
ŠABAČKO PREDUZEĆE „SANI“ PROBIZNIS LIDER ZA 2010. GODINU U KATEGORIJI NAJBOLjE SREDNjE PREDUZEĆE U SRBIJI

ŠABAČKO, A NAJBOLjE U SRBIJI!

Od porodične firme osnovane u Šapcu devedesetih godina „Sani“ je izrastao u kompaniju koju prepoznaju širom države. Dvodecenijsko iskustvo poslovanja nedavno je potvrđeno dvema prestižnim nagradama: priznanjem Probiznis lider ““ najbolje srednje preduzeće u Srbiji i Godišnjom nagradom Regionalne privredne komore Valjevo u kategoriji srednjih preduzeća. Nagrade stižu, tvrde u ovoj uspešnoj firmi, kao potvrda trajne opredeljenosti da se promene i prilagođavanje na zahteve savremenog tržišta shvataj&
Suvlasnik i generalni direktor preduzeća „Sani“ mr Branko Ninković u razgovoru za „Glas Podrinja“ govori o razvoju poslovnog sistema „Sani Group“ čiji je predsednik, izazovima i planovima za naredni period.

Preduzeće „Sani“ DOO je nedavno dobilo dva priznanja koja potvrđuju uspešno poslovanje. Da li ove nagrade stižu u pravo vreme, uzimajući u obzir dosadašnji razvoj?

- Priznanje Probiznis lider je usmereno ka podsticaju dugoročnog razvoja malih i srednjih preduzeća i preduzetništva u Srbiji kao najvažnijeg i najvitalnijeg sektora domaće privrede. Kriterijumi za dodelu ove nagrade, koju dodeljuje žiri sastavljen isključivo od ekonomskih stručnjaka, podrazumevaju izuzetne rezultate poslovanja, povećanje produktivnosti i razvoj društvene odgovornosti. Oni nedvosmisleno pokazuju da je kompanija koja ponese ovo priznanje doprinela razvoju domaće ekonomije u celini. Godišnja nagrada Regionalne privredne komore je potvrda dobrih rezultata i dobre poslovne politike koja se vodi u našoj kompaniji. Priznanja zaista stižu u godini u kojoj je dugogodišnji, strpljiv i postojan rast i podizanje kvaliteta našeg rada prepoznat ne samo od strane krajnjih korisnika naših proizvoda i usluga, već i od poznavalaca privrednih prilika u državi.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa