Berza

  • aero 907 ▼ -1,52%
  • dnos 3.000 ▼ -3,23%
  • enhl 450 ⚫ 0,00%
  • kmbnpb 678 ⚫ 0,00%
  • niis 557 ▼ -0,54%
  • rmks 3.000 ⚫ 0,00%
  • tgas 13.000 ▲ 0,78%
  • tlkb 12.000 ⚫ 0,00%
  • unfz 18.000 ⚫ 0,00%
(23. novembar 2017.)
U OKVIRU JENTRAP PROJEKTA

Tehnička oprema za Štab za vanredne situacije

Tehnička oprema za Štab za vanredne situacije
U okviru projekta JENTRAP, član projektnog tima i predsednik Skupštine grada Šapca Nemanja Pajić, uručio je u Gradskoj kući, protekle sedmice tehničku opremu Štabu za vanredne situacije grada Šapca. Donaciju za vanredne situacije čine tableti, štampači, laptopovi, mobilni telefoni, projektori i oprema za opremanje dva psihosocijalna punkta u Drenovcu i Oridu.
- Oprema koja je nabavljena u okviru projekta, pre svega je namenjena Štabu za vanredne situacije. U međuvremenu će svakako mimo vanrednih situacija biti svakodnevno korišćena, kako bi se ispunila njena osnovna uloga - istakla je Bojana Mladenović, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti.
Donaciju je preuzeo Nebojša Zelenović, gradonačelnik i komandant Štaba za vanredne situacije grada Šapca i ovom prilikom istakao zahvalnost na vrednoj donaciji.
-Zahvaljujem se projektnom timu na čelu sa gospodinom Pajićem koji je uspeo da dobije na vrlo važnom i teškom konkursu Evropske unije, sredstva za finansiranje za one stvari koje su nama zaista najpotrebnije. Oprema koju smo dobili je zapravo deo projekta saradnje sa našim prijateljima iz Hrvatske, a treba da pomogne u svakodnevnom radu Štaba za vanredne situacije i da poboljša njihovu komunikaciju. S obzirom na to da smo već dobili vozila, medicinsku opremu, zdravstvenu opremu, tehničku opremu, pumpe i čamce, ostao je i ovaj deo koji se odnosi na kvalitetnije i bolje upravljanje. Mislim da će on daleko unaprediti rad svih organa u gradu i pomoći da se stvari odvijaju na brži i efikasniji način u korist svih naših sugrađana – istakao je Nebojša Zelenović.
Predsednik Skupštine grada Šapca i član projektnog tima JENTRAP, Nemanja Pajić, istakao je da se uspešna saradnja sa partnerima na projektu nastavlja.
-Uvek smo govorili da oprema nije samo benefit koji dobijamo od ovog projekta već i saradnja sa našim partnerima iz Slavonskog Broda. Verujem da će oprema doprineti boljoj komunikaciji Štaba za vanredne situacije. Sa programom, intenzivnim obukama, razmenom iskustava kao i komunikacijom sa ljudima iz Slavonskog broda nastavljamo i dalje. Ono što nam ostaje jeste da još jedan deo vredne opreme u narednom periodu realizujemo, a sve to treba da se kruniše velikom vežbom koja će se desiti u aprilu sledeće godine – naveo je Nemanja Pajić.
K.J.

Najnoviji broj

9. jul 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa