14. decembar 2017.14. dec 2017.
Pomoć narodnoj kuhinji
HUMANITARNA AKCIJA MEDICINSKE ŠKOLE

Pomoć narodnoj kuhinji

Medicinska škola “Dr Andra Jovanović“ je u okviru proslave dana škole organizovala humanitarnu akciju. Organizator akcije “Pomoć narodnoj kuhinji” je Učenički parlament. Pridružili su se takođe i članovi školske sekcije „Farmaceutikus kremus” koji su organizovali prodajnu izložbu svojih proizvoda.
Prikupljena hrana je predata Fondaciji “Humano srce Šapca”.
-Medicinska škola već nekoliko godina unazad prikuplja sredstva odnosno životne namirnice koje opredeljuje našoj fondaciji što je za apsolutnu pohvalu kako rukovodstva škole tako i učeničkog parlamenta za poštovanje. Mi se ovom prilikom zahvaljujemo kako na donaciji, tako i na ukazanom poverenju - izjavila je u ime Fondacije “Humano srce Šapca“ , Ružica Popović.
Stefan Vasić, predsednik Učeničkog parlamenta istakao je ovim povodom da su se učenici trudili da prikupe namirnice koje će onima kojima je najpotrebnije obezbediti bar jedan obrok, te da su u Akciji učestvovala sva odeljenja Medicinske škole.
-Danas kao i svake godine uoči dana škole kao još jedna generacija maturanata organizovali smo prodaju farmaceutskih proizvoda koje smo izradili sa svojim profesorima i sve to sa svrhom pomoći deci koja su u nepovoljnim uslovima i kojima je verujem svaka pomoć dobrodošla - rekla je Jovana Starčić u ime sekcije “Farmaceutikus kremus” .

B.R.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa