Инфо

14. децембар 2017.14. дец 2017.
Помоћ народној кухињи
ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ

Помоћ народној кухињи

Медицинска школа “Др Андра Јовановић“ је у оквиру прославе дана школе организовала хуманитарну акцију. Организатор акције “Помоћ народној кухињи” је Ученички парламент. Придружили су се такође и чланови школске секције „Фармацеутикус кремус” који су организовали продајну изложбу својих производа.
Прикупљена храна је предата Фондацији “Хумано срце Шапца”.
-Медицинска школа већ неколико година уназад прикупља средства односно животне намирнице које опредељује нашој фондацији што је за апсолутну похвалу како руководства школе тако и ученичког парламента за поштовање. Ми се овом приликом захваљујемо како на донацији, тако и на указаном поверењу - изјавила је у име Фондације “Хумано срце Шапца“ , Ружица Поповић.
Стефан Васић, председник Ученичког парламента истакао је овим поводом да су се ученици трудили да прикупе намирнице које ће онима којима је најпотребније обезбедити бар један оброк, те да су у Акцији учествовала сва одељења Медицинске школе.
-Данас као и сваке године уочи дана школе као још једна генерација матураната организовали смо продају фармацеутских производа које смо израдили са својим професорима и све то са сврхом помоћи деци која су у неповољним условима и којима је верујем свака помоћ добродошла - рекла је Јована Старчић у име секције “Фармацеутикус кремус” .

Б.Р.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa