21. decembar 2017.21. dec 2017.
IDEMO U KORAK SA VREMENOM
VIŠE OD SEDAM DECENIJA „GLASA PODRINjA“

IDEMO U KORAK SA VREMENOM

Poštovani čitaoci, vaš i naš list je u subotu, 16. decembra proslavio 73. rođendan. Zajedno smo ušli u godine koje zaslužuju poštovanje i očuvali tradiciju zasnovanu na uzajamnom poverenju.
Tokom višedecenijskog trajanja i vi i mi smo se menjali. „Glas Podrinja“ se sa uspehom prilagođavao okolnostima i društvenim promenama. Ponosni na prošlost i trag koji smo ostavili u lokalnom, pa i srpskom novinarstvu, čvrsto utemeljeni na iskustvima onih koji su nam prethodili, ovaj put želimo bar na trenutak da iskoračimo u budućnost.
U godini pred nama imamo jasano definisan cilj: da uz pomoć savremenih tehnologija, preko redizajniranog portala i mobilne aplikacije, postanemo vaš pouzdan, svakodnevni izvor informacija. Ono što je bitno istaći je da ta buduća posvećenost dnevnom „onlajn“ novinarstvu ne znači da odustajemo od štampanog izdanja. Naprotiv, „Glas Podrinja“ će i dalje svakog četvrtka biti na kioscima, donoseći priče o našim sugrađanima, njihovim uspesima, problemima, aktuelnim lokalnim događajima.
U svemu ovome, kao i prethodnih decenija nadamo se da đete biti naši lojalni partneri. Očekujemo vaše reakcije i komentare na naš rad preko društvenih mreža, i obećavamo da ćemo sve dobronamerne sugestije blagovremeno da uvažimo.

Zahvalni na dosadašnjem poverenju,
redakcija lista „Glas Podrinja“

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa