Инфо

21. децембар 2017.21. дец 2017.
ИДЕМО У КОРАК СА ВРЕМЕНОМ
ВИШЕ ОД СЕДАМ ДЕЦЕНИЈА „ГЛАСА ПОДРИЊА“

ИДЕМО У КОРАК СА ВРЕМЕНОМ

Поштовани читаоци, ваш и наш лист је у суботу, 16. децембра прославио 73. рођендан. Заједно смо ушли у године које заслужују поштовање и очували традицију засновану на узајамном поверењу.
Током вишедеценијског трајања и ви и ми смо се мењали. „Глас Подриња“ се са успехом прилагођавао околностима и друштвеним променама. Поносни на прошлост и траг који смо оставили у локалном, па и српском новинарству, чврсто утемељени на искуствима оних који су нам претходили, овај пут желимо бар на тренутак да искорачимо у будућност.
У години пред нама имамо јасано дефинисан циљ: да уз помоћ савремених технологија, преко редизајнираног портала и мобилне апликације, постанемо ваш поуздан, свакодневни извор информација. Оно што је битно истаћи је да та будућа посвећеност дневном „онлајн“ новинарству не значи да одустајемо од штампаног издања. Напротив, „Глас Подриња“ ће и даље сваког четвртка бити на киосцима, доносећи приче о нашим суграђанима, њиховим успесима, проблемима, актуелним локалним догађајима.
У свему овоме, као и претходних деценија надамо се да ђете бити наши лојални партнери. Очекујемо ваше реакције и коментаре на наш рад преко друштвених мрежа, и обећавамо да ћемо све добронамерне сугестије благовремено да уважимо.

Захвални на досадашњем поверењу,
редакција листа „Глас Подриња“

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa