4. januar 2018.4. jan 2018.
ZA SREĆNIJU NOVU GODINU
PAKETIĆI ZA NAJSIROMAŠNIJU DECU

ZA SREĆNIJU NOVU GODINU

Centar za socijalni rad i Grad Šabac ove godine su obezbedili 600 paketića za decu iz najugroženijih porodica na teritoriji grada Šapca. Pokloni su mališanima podeljeni u sredu u prostorijama MZ “Žika Popović”, a ovim povodom su i volonteri Crvenog krsta izveli prigodnu predstavu.
-Ovo nam mnogo znači. Mojoj deci su ovo jedini paketići koje će ove godine dobiti, rekla je Slađana Lukić iz Petlovače, majka petoro dece.
Jelena Milošević, direktorka Centra za socijalni rad Šabac, istakla je da je ovo još jedan vid dobre saradnje između CSR i Gradske uprave.
-Ovo je još jedan pokazatelj koliko je značajno umrežavanje svih aktera na lokalu uz podršku resornog Ministarstva. Zajedno se trudimo da život naših sugrađana učinimo kvalitetnijim i boljim, navela je Jelena Milošević.
Dodeli paketića prisustvovao je i predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić koji je izrazio zadovoljstvo da u novogodišnjim paketićima mogu da uživaju i deca kojima roditelji to nisu u stanju da priušte.
-Naš Centar za socijalni rad vodi brigu o svim socijalno ugroženim na teritoriji grada Šapca. Budžetom je predviđeno da će tako biti i naredne godine. Sve mere će nastaviti da se sprovode i svi kojima je pomoć potrebna dobiće je u CSR, istakao je Nemanja Pajić.

M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa