22. novembar 2018.22. nov 2018.
NEGDE SLAVLjE, NEGDE BRIGA
FUDBAL: KOLUBARSKO – MAČVANSKA ZONA

NEGDE SLAVLjE, NEGDE BRIGA

Bogatić slavi jesenju titulu i teret prvog favorita za Srpsku ligu. Radnički u problemima, neophodna regeneracija i dobro proleće da se izbegne ispadanje u niži rang
U derbiju su Bogatinci zasluženo pobedili i nekako ubedljiv ishod najbolje “crta” raspoloženje kod ovdašnjih zonaša pred višemesečnu pauzu.
MAČVA je prvi favorit za titulu, sada nema dileme. Samostalno su lideri sa 28 bodova, a u prolećnom delu svi glavni rivali u borbi za prvo mesto dolaze u Bogatić, teren gde domaći znaju samo za uspehe. Najteže gostovanje su Divci, bar po tabeli. Imaju najbolji napad lige, treću odbranu Zone. Euforija se ne može izbeći, niti očekivanja navijača.
Sve dobro urađeno na startu, palo je u vodu lošim igrama RADNIČKOG u finišu polusezone i mnogo briga i problema drugi najstariji šabački fudbalski klub nosi u novu 2019. godinu. U “leto” kada slave 95. rođendan Šapčani unose četiri uzastopna poraza, probleme odbrane koja prima mnogo golova (iako je potpuno pogrešno za svaki gol kriviti isključivo defanzivu) i poziciju koja 99% neće donositi opstanak u ovom rangu na kraju sezone. Sedmo, eventualno osmo mesto može biti spasonosno, a ono je daleko čak šest, odnosno sedam bodova. U Šabac dolazi Osečina, Mionica, Rađevac, a “crveni” putuju u Vrelo, Lajkovac, Klupce, Ljig. Nije RADNIČKI prekinuo lošu seriju, ali jeste polusezona. Pauza je velika, ali mora biti iskorišćena na pravi način, bez čekanja.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa