7. mart 2019.7. mar 2019.
ANA ZA MEČ ODLUKE!
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

ANA ZA MEČ ODLUKE!

Ana radović ponovo na parketu. Pobeda verovatno osigurava plej of. Rival jedno od prijatnijih iznenađenja lige, već u doigravanju
Nije realno bilo šta drugo osim poraza Vojvodina u Nišu, a ako se očekivanje prenese u realnost, pobeda MEDICINARA protiv ZAJEČARA ove subote i matematički osigurava plej of! Naravno, potrebno je da budu ispunjena oba preduslova, no oba su realna. Duel u Aranđelovcu je, uprkos porazu, imao i pozitivne aspekte, pre svega dobar napad i nastavak rasta forme Suzane Ćubele, baš pred duele odluke.
Duel protiv Zaječara je meč odluke, definitivno najvažniji u sezoni, a u sastav ekipe se vraća najbolja rukometašica kluba svih vremena ANA RADOVIĆ, kapite ekipe koja je osvojila titulu pre dve godine, vraća se u sastav i na raspolaganju je Sandri Kolaković. Nema potrebe približavati njen značaj za tim, učinak prethodnih sezona dovoljno govori u prilog tome.
Zaječarke su povratnice u elitu, no već u prvoj polusezoni su obezbedile epitet najprijatnijeg iznenađenja Lige. Nekada neprikosnoveni šampion, suočio se sa finansijskim krahom pre nekoliko godina i morao je da krene skoro od nule, no za kratko vreme se vratio među najbolje. Ove sezone nemaju spektakularne pobede, ali igraju sigurno protiv svih ekipa osim protiv tri vodeće. Karakteriše ih dobra odbrana. U ekipi je nekadašnja igračice Medicinara Aleksandra Stamenić, doskorašnje igračice šampiona iz Jagodine, Šaronjić i Terzić, kapiten Veljković. U globalu, tim koji apsolutno zaslužuje četvrtu poziciju. Biće to derbi u subotu, nema dileme.
Radukić: Povratak za tim
-Ana Radović je naš sportski direktor, uz klub je u kontinuitetu, ali je i rukometašica koja MEDICINAR voli beskrajno. Svesna koliko nam je važan plasman u plej of, izrazila je želju da pruži dodatnu pomoć, da bude podrška u igri gde vlada svakim detaljem, da doprinese i tamo gde je istinski majstor, na parketu. Nema potrebe obrazlagati koliko nam znači njen povratak, a u prvi tim smo uključili i četiri rukometašice iz mlađih kategorija, te će najbolje stasavanje biti uz treninge i utakmice sa Anom Radović – istakao je predsednik „Medicinara“ Bojan Radukić.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa