7. mart 2019.7. mar 2019.
foto (zv. fb  strana kluba)

foto (zv. fb strana kluba)

RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Ozbiljna provera za plej of

Početak Subotičana nije bio dobar, ali je forma rasla i čini se, kada je najvažnije, dostigla visok nivo. Možda je prekasno, možda i nije, to će pokazati poslednja četiri kola, no svakako da je tri boda nadoknadiv zaostatak kada je u opticaju osam. Ipak, Subotičani ne smeju da kiksnu do kraja, kako bi sačuvali šanse.
Šabačka METALOPLASTIKA dolazi na parket SPARTAKA apsolutno rešena da nastavi niz pobeda. Jeste plej of osiguran, jeste da je drugo mesto sigurno, ali niko ne voli da prekida niz pobeda i niko u timu ne želi da veliki derbi protiv Pančevaca dočeka posle poraza. Veći takmičarski motiv, a shodno tome i veći pritisak je na leđima Subotičana, dobra forma i kvalitet na strani Šapčana i to ukazuje da bi ovo mogao biti još jedan neizvestan meč. Spartak je 40 minuta bio apsolutno ravnopravan Dinamu u prethodnom kolu, poklekli su tek u finišu meča u Pančevu. Vikend ranije su „razbili“ trećeplasirani Novi Pazar. U ekipi Slaviše Lakovića ističu se kapiten Petrović, Šukić, Stefanović, Potpara, Kojadinović.
Prethodnih sezona u duelima ovih ekipa uvek bi jedan tim ostvario duplu pobedu. Prethodne je to bila „plastika“, kao i u sezoni 2015/16. Šampionat 2014/15. i 2016/17. doneo je pobede Subotičana. Ukoliko tradicija nastavi, sledi nam nova radost, jer su „plavi“ slavili jesenas u Šapcu.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa