9. maj 2019.9. maj 2019.
Održana izložba školice „Svetlost“

Vaskrs u mom domu

U Domu omladine u Bogatiću, održana je Vaskršnja izložba školice „Svetlost“, na kojoj su izloženi radovi sa likovnog konkursa na nivou opštine. Šesti nagradni likovni konkurs "Vaskrs u mom domu", raspisali su KOC Bogatić i školica slikanja "Svetlost".
Na otvaranju su u programu učestvovali dečiji hor "Duga" KOC, Mina Đukić i Ana Ković iz pevačke grupe "Đido", a izložbu je otvorio otac Nikola Milošević.
-Kroz različite slikarske tehnike i materijale, slike su bogatije osećanjima kroz koje govore mladi autori.Uspešno smo motivisali učenike da više razmišljaju o samom duhu praznika, o radosti, kroz igru šare i drugih vaskršnjih motiva. Osim slika sa likovnog konkursa, izloženi su u vidu radova i upotrebni predmeti učenika školice "Svetlost" sa vaskršnjim motivima, istakla je Dragana Ercegovević, koordinator školice „Svetlost“.
Na konkursu u kategoriji predškolaca prvo mesto pripalo je PPG Očage i vaspitaču Snežani Todić. Drugo mesto je dodeljeno je poludnevnom boravaku „Bogatić“ i vaspitaču Vesni Mijatović, a treće mesto dobio je poludnevni boravak Bogatić i vaspitač Ksenija Ivanković.
U kategoriji osnovaca, prvo mesto rezervisano je za OŠ "Janko Veselinović" u Crnoj Bari, izdvojeno odeljenje „Sovljak“, drugo mesto za OŠ "Nikola Tesla" iz Dublja, a treće mesto za OŠ "Laza K. Lazarević" u Klenju. Specijalna nagrada za najkreativniji rad dobila je OŠ "Laza K. Lazarević" u Klenju - izdvojeno odeljenje Crnobarski Salaš.

K.J.Đ

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa