12. septembar 2019.12. sep 2019.
Opštinski pehar Pamaneri
KRAJ GALOPSKE SEZONE NA HIPODROMU U BOGATIĆU

Opštinski pehar Pamaneri

Nema sumnje da hipodrom Konjičkog kluba “Mačvanin” u Bogatiću doživljava “renesansu”, posle oranja dela staze. Zahvaljujući naporima, pre svega Opštine Bogatić, brojnih sponzora i strastvenih zaljubljenika u ovaj sport, sve se vraća u prvobitno stanje i još veće interesovanje Mačvana. Ovogodišnja sezona galopskih trka održana na ovom sportskom objektu, sastojala se od četiri trkačka dana, a proteklog, (nedelja 08. septembar 2019. godine), održano je ukupno pet galopskih trka.
U trci opštine Bogatić, kategorije listed na 2.000 metara za trogode i starije konje pobedila je Pamanera, vlasništvo Victory Castile sa Mešetovićem u sedlu. Predstavnicima ove sjajne četvorogode kobile pobednički pehar i pehar u trajno vlasništvo uručio je predsednik opštine Bogatić Nenad Beserovac.
Ovog, završnog dana sezone u Bogatiću, mačvanski galoperi ostvarili su tri pobede. U drugoj trci dana nazvanoj Karavan DOO Bogatić na 1.400 metara za dvogodce bez pobede, trijumfovala je Džejla. U trećoj “Sanno”, pobedila jeWizardess iz štale “Antilop”, dok je u trci JKP Bogatić, kategorije tri za trogode konje na 1.700 metara u velikom stilu, na oduševljenje brojne publike prva kroz cilj prošla je Barbara Hepworth, vlasništvo Aleksandra i Ane Ružić.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa