7. novembar 2019.7. nov 2019.
Kandidat za titulu u Šapcu
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Kandidat za titulu u Šapcu

Prethodne dve sezone NAISA je bila tim nedovoljno dobar za Jagodinu i Bekament, prejak za ostale, te je tavorio na trećem mestu. Ove sezone žele da napadnu titulu, a iako su ponovo iza pomenutih timova, ne odustaju od svojih ambicija. Baš Nišlijke će zatvoriti superligašku sezonu u Šapcu, što se kalendarske godine tiče.
-Bilo je promena u njihovoj ekipi, odlazaka i dolazaka, te svakako imaju bolji sastav nego prethodne sezone. Crnogorka Perazić se pokazala kao odlično pojačanje, imaju odličnog srednjeg beka Radović, tu je Pejović i nisu slučajno postavili visoke ciljeve – ističe trener Šapčanki Sandra Kolaković.
Trner Jovanović dugo vodi Naisu, a njegove igračice, iako poražene u Jagodini i Aranđelovcu, nisu igrale lošije od rivalki. U Jagodini su dve trećine meča bile u prednosti.
-Izvanrednu kontru imaju, Radović sjajno razigrava, izuzetan pregled igre. Novi golman je očvrsnuo inače jaku odbranu. Naša želja je da napravimo senzaciju, a za to treba izvanredan meč i moramo igrati odbranu na granici isključenja, kako bi sprečili njihovu brzu igru – dodaje Kolaković.
MEDICINAR je u seriji od četiri pobede, sada je i u plej of zoni, te gostovanje Naise u derbiju ne nosi opterećenje, već veliki izazov. Nažalost, neće sve rukometašice biti na rapsolaganju treneru.
-Aleksandra Krstić je povredila rame protiv Vrbasa, a čekamo odluku Disciplinske komisije zbog plavog kartona Ane Radović u Nišu. Jasno je da nama svaka rukometašica znači, a sa i bez Ane, nismo isti tim. Oni bi bili favorit i sa svim igračicama, ovako je to još izraženije, ali borićemo se, nadmo se nošeni podrškom s tribina. Kada je tako, prevaziđemo i svoj trenutni maksimum – rekla je Sandra Kolaković.

ZAJEČAR – MEDICINAR 30:31 (17:17)
Hala „Timok održavanje“. Gledalaca: 100. Sudije: Boričić i Marković (oba Beograd). Sedmerci: Zaječar 7 (6); Medicinar 4 (3). Isključenja: Zaječar 8; Medicinar 10 minuta.
ZAJEČAR: Živć, Čakmak 1, Zečević 1, Milošević 1 (1), Terzić 4 (1), Marjanović, Šaronjić 6 (2), Stanojlović, Stevanović, Stanković, Belević, Stamenić 9, Bogojević 8 (2), Vujadinović, Redžeplar.
MEDICINAR: Obrenović 1, Mijailović, Kojić 1, Radović 7, Cvejić, Kažić, Obradović, Rašić 4 (3), Rakić 1, Vukčević 5, Sukur 8, Glišić, Garović 4.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa