30. april 2020.30. apr 2020.
Novi izgled najkasnije  za mesec i po dana
INTENZIVIRANI RADOVI U BENSKOJ BARI

Novi izgled najkasnije za mesec i po dana

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović obišao je naselje Benska bara u kojem se odvijaju veliki radovi na uređenju kompletnog naselja.
Prema njegovim rečima, radovi će u narednom periodu biti intenzivirani uz maksimalno poštovanje zaštitnih mera i higijena na najvišem nivou.
- Jako je važno da se dobrom organizacijom radova u Šapcu borimo protiv zaraze i ne damo životu da stane. To upravo radimo ovde u naselju Benska bara. Projekat, koji smo započeli prošle godine završićemo ga za mesec, mesec i po dana, vredan je 200 miliona dinara. Dobra je stvar da smo uspostavili sistem u kojem su radnici zaštićeni, građani takođe, i u kojem se sprovode mere dezinfekcije i higijene.
Benske bare su veliko gradilište i ovo naselje je u velikoj meri izmenilo svoj izgled, a završetak radove se očekuje za mesec, do mesec i po dana.
- Trenutno postavljamo biciklističke staze u Kralja Petra, u Kneza Miloša se rade trotoari, dok se u Dr Andre Jovanovića završava asfalt i nova ulica. Radovi idu u ritmu koji epidemiološka situacija dozvoljava, zapravo izvlačimo maksimum - istakao je Zelenović.
On je posebno naglasio da su na poslovima u Benskoj bari angažovane tri šabačke firme.
- Dobro je kada imate sposobne šabačke firme koje mogu te poslove da obavljaju i u vreme zaraze. Važno je obezbediti posao ljudima i u vreme epidemije, da se odbranimo od zaraze, a da istovremeno omogućimo ljudima da zarade - dodao je gradonačelnik Šapca.
Ukupna vrednost radova u naselju Benska bara iznosi 200 miliona dinara.
N. K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa