11. jun 2020.11. jun 2020.
Mušterija uvek na prvom mestu
FRIZERSKI SALON “EXSTRA MILLE I DRAGAN”

Mušterija uvek na prvom mestu

Danas, posle sedam godina uspešnog rada, bavi se muškim i ženskim modnim frizurama i jedini u gradu radi šare po glavi, tzv. tribale, koje su u svetu hit već godinama
Mladi preduzetnik Dragan Đorđević, kada je postao punoletan, preuzeo je frizerski salon “Exstra Mille i Dragan”. Dokaz je da se vrednim i upornim radom, a pre svega ljubavlju prema poslu, može postići uspeh i prepoznatljivost u svakoj delatnosti.
Danas, posle sedam godina uspešnog rada, bavi se muškim i ženskim modnim frizurama i jedini u gradu radi šare po glavi, tzv. tribale, koje su u svetu hit već godinama.
-Najbitnije mi je da mušterija bude zadovoljna. Kroz rad sam stekao dosta prijatelja. Često neko dođe kao mušterija, a kasnije pijemo kafe. Atmosfera u salonu je prijatna što to ne bih ni za šta menjao i to je jedna od naših specifičnosti, navodi mladi frizer.
Iako u istoj ulici posluju još tri salona, to ne utiče na Draganov obim posla, a smatra da je razlog tome praćenje modnih trendova i to što sve što mušterija požele iz kataloga zaposleni u salonu i realizuju. Pored toga, Đorđević je jedini berberin u ulici.
Jednom mesečno Dragan je uključen u humanitarnu akciju za socijalno ugroženu decu. Takođe, njegove mušterije dobijaju karticu kojom prilikom sledećih dolazaka ostvaruju popuste, a za decu imaju šišanje već od 150 dinara.
Salon se nalazi u ulici Mačvanskoj 73, a zakazivanje se može obaviti na broj telefona 061/444 0 191

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa