18. jun 2020.18. jun 2020.
Unapređenje privrednih  kapaciteta i povećanje  zaposlenosti
Podrška Novog tima za Šabac privrednom razvoju

Unapređenje privrednih kapaciteta i povećanje zaposlenosti

U oblasti privrede u Šapcu su prethodnih godina zabeleženi pozitivni rezultati, koji su doprineli razvoju ove oblasti, smanjenju broja nezaposlenih, povećanju broja aktivnih privrednih činilaca i dolasku značajnih investicija. Osnovni cilj Programa privrednog razvoja Novog tima za Šabac jeste obezbeđivanje uslova za razvoj novog biznisa, odnosno unapređenje postojećih kapaciteta u svrhu povećanja zaposlenosti na teritoriji Grada Šapca
Jelena Milošević, kandidatkinja Novog tima za Šabac i Violeta Šestić, koordinator Novog tima za privredni razvoj posetile su italijansku firmu “Pasubio”. U proizvodnoj hali firme “Pasubio” koja se nalazi na Mišaru šije se koža za najluksuznije svetske automobile.
- U oblasti privrede u Šapcu su prethodnih godina zabeleženi pozitivni rezultati, koji su doprineli razvoju ove oblasti, smanjenju broja nezaposlenih, povećanju broja aktivnih privrednih činilaca i dolasku značajnih investicija. Osnovni cilj Programa privrednog razvoja Novog tima za Šabac jeste obezbeđivanje uslova za razvoj novog biznisa, odnosno unapređenje postojećih kapaciteta u svrhu povećanja zaposlenosti na teritoriji Grada Šapca
Violeta Šestić, koordinator Novog tima za Šabac istakla je da u Šapcu posluje veliki broj kompanija i jako je važno izaći u susret potrebama privrednika koji ulažu veliki novac u grad, otvaraju nove fabrike, na dobrobit naše lokalne sredine.
Proizvodnju u Šapcu ova italijanska firma počela je u junu 2017. godine, a naš grad izabrali su zbog dobrih poslovnih prilika.

Najnoviji broj

14. oktobar 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa