18. jun 2020.18. jun 2020.
KOCELjEVA

GRAĐANI BIRAJU IZMEĐU DVE LISTE

Za lokalne izbore u Koceljevi opštinska izborna komisija potvrdila je dve liste, tako da će građani u nedelju imati priliku da podrže listu koalicije SNS i Pokret socijalista “Aleksandar Vučić- Za našu decu” na kojoj se nalazi 31 kandidat za odbornika u lokalnom parlamentu, odnosno listu Socijalističke partije Srbije IVICA DAČIĆ- “Socijalistička partija Srbije (SPS)” na kojoj su imena 29 kandidata za narodne predstavnike.
Listu naprednjaka i pokreta socijalista predvodi Veroljub Matić, diplomirani inž.geodezije iz Koceljeve, sadašnji narodni poslanik SNS u republičkom parlamentu, predsednik SO-e Koceljeva i nekadašnji prvi čovek ove opštine, dok je na čelu socijalista Čedomir Janković, vet.med.spec. iz Koceljeve, odbornik u prethodnom skupštinskom sazivu.
Političke stranke računaju na maksimalno 11.066 glasova koliko je birača upisano u birački spisak a iz opštinske izborne komisije podsećaju da je zakonski rok za proveru upisa u biračke spiskove istekao pa je sada eventualna promena moguća isključivo na osnovu rešenja suda.
Svi punoletni građani će glasati na 34 biračka mesta u 17 naseljenih mesta opštine. Najmanje biračko mesto, prema podacima opštinske izborne komisije, ima 103 birača, dok ih je u najvećem upisano 952-oje.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa