16. jul 2020.16. jul 2020.
Rad Gradske uprave tokom vanredne situacije
Obaveštenje

Rad Gradske uprave tokom vanredne situacije

Poštovani sugrađani obaveštavamo vas da se rad Gradske uprave grada Šapca za vreme vanredne situacije odvija redovno ali da je zbog pogoršanja epidemiološke situacije u našem gradu, potrebno smanjiti dolaske u Gradsku upravu, kada god je to moguće, kako bi zaštitili i sebe i druge i omogućili redovan rad Uprave i u narednom periodu.
Shodno tome, potrebno je koristiti druge načine podnošenja zahteva i dobijanja neophodnih informacija za ostvarivanje vaših prava, kao što su e-servisi i dostava poštom, na adresu Gradska uprava grada Šapca, Gospodar Jevremova broj 6.
Veliki broj zahteva možete podneti elektronskim putem na odgovarajuću e-mail adresu nadležnog službenika a sve informacije u vezi ostvarivanja i korišćenja prava iz nadležnosti Gradske uprave možete dobiti putem telefona 015/364-100 kao i na telefone koje je svaka organizaciona jedinica istakla na ulazu u zgradu i na sajtu Grada Šapca.
Spisak kontakt adresa i brojeva telefona možete naći na sajtu grada Šapca, https://sabac.rs/vesti/obavestenje-o-radu-gradske-uprave/

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa