3. septembar 2020.3. sep 2020.
Radovi u  Radničkoj ulici

Radovi u Radničkoj ulici

U toku su radovi na izgradnji 120 metara trotoara i ivičnjaka u Radničkoj ulici u naselju Živinarnik. Predviđeno je da ova ulica dobije pešačku stazu, zelenu površinu, obeležana mesta za prkiranje kao i dodatan broj parking mesta.
-Generalno život u ovom kraju opredeljuje pijaca Živinarnik. Veliki broj građana dolazi ovde svakog dana Ideja je da olakšamo život svima, da olakšamo građanima da bezbedno dođu do pijace, da imaju gde da ostave svoj automobil. Radničkoj ulici nedostaju parking mesta. Tokom čitavog dana građanima koji ovde žive je zauzeta ulica. Sada sa boljim uređenjem trotoara, kvalitetnijim i većim brojem parking mesta, očekujem da će svi biti zadovoljni i da će se kvalitet života poboljšati- rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.
On je ovom prilikom izjavio da postoji idejni plan za uređenje pijace Živinarnik.
-To zahteva izmeštanje organizacije parkiranja ispred Maksija i uređenje pijace na drugi način. Ideja je da se naprave nova parking mesta, kako bi Ulica Žike Popović mogla da bude dvosmerna. Takođe početak Radničke ulice će poprimiti potpuno nov izgled kaže Zelenović i dodaje:
-Imamo mnogo lepih i dobrih stvari koje treba da uradimo zajedno. Da bi došlo do realizacije građani treba da izađu 5. septembra na izbore, naročito građani iz ovog kraja. Verujem da u Šapcu postoji većina ljudi koji imaju potrebu da odbrane normalan život.
I građani u ovom kraju su veoma zadovoljni ovim radovima, koji će im skupa obezbediti komforniji život.
-Ovi radovi nam izuzetno znače, jer je ulica urađena još šezdesetih godina. Bilo je tu izvesnih problema sa kolovozom. Međutim, rekonstrukcija je urađena 2004. godine. Čekamo da se završe i trotoari. Ja se zahvaljujem Gradskoj upravi što u saradnji sa građanima želi da nam obezbede bolji i praktičniji i uljudniji dom- rekao je meštanin Đorđe Petrović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa