5. novembar 2020.5. nov 2020.
Mirnija pauza
RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Mirnija pauza

Zabrinjavajući niz je prekinut u Aranđelovcu. U pobedi 32:27 protiv Šamota, istakli su se Vorkapić sa 9, Todorović sa 8, Pisarić sa 6 golova i Bomaštar na golu. Sledi pauza pre duela METALOPLASTIKE i Obilića još jednog gde je rival iz kategorije „mora da se pobedi“. Još važnija je pauza da pokušaju svi igrači sanirati povrede, kako ne bi bilo izostanaka, trenutno su apostrofirani Brajović i Đukić.

Dve pobede, remi i dva poraza nisu idealan učinak, posebno kada se zna da su odigrana četiri duela u Šapcu, ali su dovoljna baza za realan prvi cilj, to je plej of. Niko od prethodnog kola nema maksimalan učinak, trenutni lider je mogao i pobediti i izgubiti u sali Gimnazije i sve upućuje na zanimljivu sezonu. Još su „plavi“ favoriti za mesto u plej ofu, a dodatno će samopouzdanje podići trijumfi u naredna dva kola, protiv Obilića i Crvene Zvezde, da bi pred meč u Kragujevcu, pozicija gore bila učvršćena.

Bez premca najviše je pokazao Vule Vorkapić koji se vratio posle vrlo teške povrede i pokazao da se vraća u reprezentativnu formu, najbolji je strelac ekipe. Odlično je i drugo krilo Srdanović, do izražaja polako dolazi i Todorović, a raduje uspon fomre dva golmana Bomaštara i Radisavljevića. Tamo gde su „prosuti“ bodovi, odneli su ih brzopleti potezi, neiskorišćeni ziceri i duge pauze bez gola. Zajedničko za sve, kako ističu u stručnom štabu je mladost.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa