Info

11. mart 2021.11. mar 2021.
Ulaz samo uz poruku
RAZBIJENA MALOLETNIČKA KORONA ŽURKA

Ulaz samo uz poruku

Komunalna milicija u Šapcu za vikend je “razbila” korona žurku u jednom lokalu, na kojoj je bio 21 maloletnik. Pored toga što je lokal radio u vreme zabrane, kršene su i druge epidemiološke mere, a i maloletnicima je sipan alkohol.

Komunalnu miliciju je pozvala majka jednog od maloletnika koji su trebali da budu na žurci i rekla im šifru uz koju se ulazi unutra. Pošto bi dobila poruku, konobarica bi izlazila da otovori vrata i pusti goste. Pripadnici Komunalne milicije su sačekali da gosti uđu, a potom ušli i oni za njima. Tom prilikom su u lokalu ustanovili niz prekršaja.

Vlasniku lokala će biti uručena četiri prekršajna naloga: lokal je radio u nedozvoljeno vreme, nije poštovana distanca, točen je alkohol maloletnicima i nije bilo lica odgovornog za zaštitu od zaraznih bolesti. Ukupan iznos kazni za ove prekršaje prelazi 200.000 dinara.

Kako saznajemo, Komunalna milicija je u poslednja dva meseca imala dosta problema sa istim lokalom.

Pored toga što je radio neprijavljen, više puta su imali dojave da lokal radi u nedozvoljeno vreme. Lokal ima video nadzor i u njega se može ući samo uz poziv. Kada neko od pozvanih gostiju dođe vrata se otključavaju, a svo ostalo vreme su zaključana. Pre 15ak dana na istom mestu jedan maloletnik je i povređen.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa