3. jun 2021.3. jun 2021.
"Glas Podrinja"

"Glas Podrinja"

JUČE ODRŽANA OSMA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA ŠAPCA

Odbornici o završenom računu i drugom rebalansu

Osma sednica Skupštine Grada Šapca, koja je juče održana, započela je minutom ćutanja za preminulog odbornika Sretena Živanića.
Na dnevnom redu, pred odbornicima je bilo 35 tačaka. Odlučivalo se o drugom rebalansu budžeta Grada Šapca za 2021. godinu, kao i završnom radžunu budžeta Grada Šapca za 2020. godinu.
Takođe, na dnevnom redu bila je i usklađenost planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća za prva tri meseca ove godine.

"Glas Podrinja"


Nekoliko tačaka odnosilo se na planove detaljne regulacije za izradu kanalizacione mreže sa postrojenjem za prečišćavanje otpadnih voda u Drenovcu, Lipolistu, Prnjavoru i Slepčeviću.
Odbornici su odlučivali o predlogu rešenja o imenovanju članova Upravnog odbora Fondacije Stanislav Vinaver, kao i o razrešenju i imenovanju novog direktora Centra za stručno usavršavanje. Planiran je dosadašnji, Branko Filipović, kome je istekao mandat.
Između ostalog, među tačkama bio je i predlog odluke o boji i načinu označivanja vozila, plovila i opreme Komunalne milicije, kao i raspuštanje lokalnog antikorupcijskog Foruma Grada Šapca.
Razmatrao se i usvajao predlog odluke o besplatnom gradskom i prigradskom prevozu na teritoriji grada Šapca za građane od 65 godina i starije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa