Инфо

3. јун 2021.3. јун 2021.
"Глас Подриња"

"Глас Подриња"

ЈУЧЕ ОДРЖАНА ОСМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ШАПЦА

Одборници о завршеном рачуну и другом ребалансу

Осма седница Скупштине Града Шапца, која је јуче одржана, започела је минутом ћутања за преминулог одборника Сретена Живанића.
На дневном реду, пред одборницима је било 35 тачака. Одлучивало се о другом ребалансу буџета Града Шапца за 2021. годину, као и завршном раџуну буџета Града Шапца за 2020. годину.
Такође, на дневном реду била је и усклађеност планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа за прва три месеца ове године.

"Глас Подриња"


Неколико тачака односило се на планове детаљне регулације за израду канализационе мреже са постројењем за пречишћавање отпадних вода у Дреновцу, Липолисту, Прњавору и Слепчевићу.
Одборници су одлучивали о предлогу решења о именовању чланова Управног одбора Фондације Станислав Винавер, као и о разрешењу и именовању новог директора Центра за стручно усавршавање. Планиран је досадашњи, Бранко Филиповић, коме је истекао мандат.
Између осталог, међу тачкама био је и предлог одлуке о боји и начину означивања возила, пловила и опреме Комуналне милиције, као и распуштање локалног антикорупцијског Форума Града Шапца.
Разматрао се и усвајао предлог одлуке о бесплатном градском и приградском превозу на територији града Шапца за грађане од 65 година и старије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa