1. jul 2021.1. jul 2021.
Bankarske usluge na „klik“ – još brže, lakše i povoljnije
Aktivirajte elektronsko bankarstvo

Bankarske usluge na „klik“ – još brže, lakše i povoljnije

Želite li da platite račun, ali napolju pada kiša? Potreban vam je kredit, a ne stoji vam se u redu? Želite sve ovo da obavite online, ali ne znate kako i potrebna vam je konsultacija? Ništa lakše! Komercijalna banka omogućila je svojim klijentima da jednostavnim korišćenjem aplikacije za elektronsko bankarstvo svojim novcem raspolažu - bilo kada i bilo gde.
Koje bankarske usluge su vam na raspolaganju „iz fotelje“?
Plaćanje računa nikada lakše, dok kod kuće čekate omiljenu seriju, ili početak utakmice
Za početak, ono što obavljate svakog meseca, jeste plaćanje računa ili prebacivanje sredstava. Uz eBank servis Komercijalne banke, koji je dostupan sedam dana u nedelji, 24 sata, možete na brz, jednostavan i siguran način da obavite sve finansijske transakcije. Od provere stanja i prometa na tekućim i štednim računima, obavljanja svih vrsta bezgotovinskih transakcija, do internog prenosa sredstava između dinarskih i deviznih računa – sve u samo nekoliko „klikova“.
Pitajte banku, bez odlaska u banku!

Komercijalna banka omogućila je svojim klijentima da jednostavnim korišćenjem aplikacije za elektronsko bankarstvo svojim novcem raspolažu - bilo kada i bilo gde


Stručna konsultacija bankarskih službenika takođe je moguća online! KOMeCentar servis vam omogućava da komunicirate sa zaposlenima u ekspozituri razmenom poruka, video poziva ili tako što ćete dati pristup operateru vašem računaru kako bi vam pomogao u vezi sa nekim funkcionalnostima elektronskog bankarstva.
Dobili ste odmor, ide vam se na more već u ponedeljak? Potreban vam je keš kredit?
Odlazak u ekspoziture ne podrazumeva se ni za podnošenje zahteva za keš kredit. Naprotiv, i ova finansijska usluga se može ostvariti online, uz dodatne pogodnosti poput oslobođanja nadoknade za obradu kreditnog zahteva ili administrativne zabrane. To znači da sada do odobrenja za pozajmicu možete doći jednostavnim popunjavanjem zahteva i prilaganjem potrebne dokumentacije.
Dakle, pogodnosti elektronskog bankarstva su brojne, a svakako će ih u budućnosti biti još i više. Dok čekamo nove usluge koje će nam olakšati svakodnevni život, ostaje da se upoznamo sa uslugama koje su nam već sada dostupne na www.kombank.com, a koje sa sobom donose brzinu, pouzdanost i jednostavnost.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa