1. jul 2021.1. jul 2021.
Fb strana nemanje pajića

Fb strana nemanje pajića

Manifestacija ŠRS za kraj sezone namlađih

Dan rukometa u Sokolani

Oko 300 rukometašica i rukometaša na druženju i prijateljskom nadmetanju. Relaksacija na kraju uspešne sezone. Cilj ustanovljenje tradicionalnog događaja namenjenog samo najmlađima
Okončanje rukometne sezone u Srbiji najmlađi članovi šabačkih rukometnih klubova Metaloplastike i Medicinara obeležili su prijateljskim nadmetanjem u šutiranju sedmeraca. Svaki od učesnika „Dana rukometa“ koju je organizovao Šabački rukometni savez, dobio je poklon, a najuspešniji i mali trofej.
Oko 300 dečaka i devojčica već dugo hodaju rukometnim stazama Medicinara i Metaloplastike, a na otvorenim terenima Sokolskog doma prezentovali su mali deo veštine kojom vladaju. Igrači su šutirali semderce, golmani se trudili da sačuvaju mrežu.
Majicu Šabačkog rukometnog saveza poneo je svako od takmaca. Pobednička znamenja, siluete rukometaša uručili su Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada i član Gradskog veća zadužen za sport Marko Panović.

"Glas Podrinja"


-Na svojim sportskim počecima, na istom mestu, okušao sam se u rukometu. Bio sam talentovaniji za drugi sport, ali mi je jako drago da se ponovo u „Sokolani“ igra rukomet i da stasavaju neki novi rukometaši. Brojnost dece i rezultati mlađih kategorija su dokaz kvantiteta i kvaliteta igre koja je jedan od sinonima za naš grad – istakao je Panović
Manifestacija je nastala sa idejom da se posle uspešne sezone najmlađi rukometaši relaksiraju kroz jedan dan druženja, takmičenja bez pritiska rezultata i ispune pozitivnom energijom pred odmor.
-Rezultati su zaista bili dobri i naša želja je da ustanovima tradicionalnu manifestaciju koja označava kraj jedne sezone i da čestitamo najmlađima, ne samo na rezultatima, već na entuzijazmu, želji i odluci da odaberu sport kao vid ispunjavanja slobodnog vremena – naglasio je predsednik Šabačkog rukometnog saveza Miloš Mitrović.

D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa