11. novembar 2021.11. nov 2021.
Foto: POKS

Foto: POKS

Omladinci POKS

U akciji „Čep za hendikep“

Predstavnici Srpske kraljevske omladine u Šapcu uključili su se u akciju „Čep za hendikep“ i prikupili veću količinu čepova za Udruženje „Da budemo svi jednaki Šabac”.

- Omladina POKS Šabac na ovaj način daje primer, kroz jednu vrstu pokazne vežbe. Ujedno, upućujemo i poziv svim organizacijama, pokretima i grupacijama da učestvuju u skupljanju čepova u akciji “Čep za hendikep”. Nije teško biti human, ali izgleda da posle skoro dve godine pandemije ponestaje snage i volje za to, a moramo znati da naše malo nekome može da znači mnogo – izjavio je Marko Isaković predsednik omladine POKS Šabac.

Uz ovu akciju, pošto je reč o plastičnom otpadu, osim humanosti brinemo i o ekologiji. Sakupljeni čepovi od plastičnih flaša biće iskorišćeni za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju, samohranim i samostalnim roditeljima.

U programu Pokreta obnove Kraljevine Srbije porodica je jedna od najvažnijih tema, a kroz ovakve akcije omladine radi se aktivno na promociji ekologije i humanosti, u cilju razvijanja svesti o tome kod naših mladih sugrađana.
Srpska Kraljevska omladina POKS Šabac

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa