6. januar 2022.6. jan 2022.
Jedna nepravilnost
SEDMIČNI IZVEŠTAJ NAČELNIKA MUO

Jedna nepravilnost

Od četvrtka 30. decembra 2021. godine do ponedeljka 03. januara 2022. godine sprovedeno je 1025 nadzora, u kojima je učestvovalo 89 inspektora. Tokom nadzora inspektori su utvrdili jednu nepravilnost koja se odnosi na ličnu zaštitnu opremu korisnika u kontrolisanom objektu. Za navedenu nepravilnost izrečen je jedan prekršajni nalog od 5.000 dinara
Nakon sednice Kriznog štaba 28. decembra 2021.godine, Radna grupa za suzbijanje širenja virusa Kovid 19 održala je 29. decembra radni sastanak u proširenom sastavu.U skladu sa zaključcima Kriznog štaba i Uredbom o merama za sprečavanje širenja zarazne bolesti Kovid 19, Radna grupa za suzbijanje širenja virusa Kovid 19 utvrdila je preporuke za pojačan inspekcijski nadzor u toku januara meseca 2022. godine.

Prema raspoloživim podacima evidentno je da su akcije koje su do sada organizovane dale vidljive rezultate ,pa je neophodno nastaviti sa istim intenzitetom u sprovođenju naloženih mera.Redovni nadzori se i nadalje sprovode svakodnevno, a pojačani nadzori tokom produženog vikenda od četvrtka do ponedeljka. Promocija vakcinacije sprovodi se intenzivno, kako bi se što pre došlo do cilja.

Izveštaji o sprovedenim kontrolama svakodnevno se dostavljaju Mačvanskom upravnom okrugu.

Od četvrtka 30. decembra 2021. godine do ponedeljka 03. januara 2022. godine sprovedeno je 1025 nadzora, u kojima je učestvovalo 89 inspektora. Tokom nadzora inspektori su utvrdili jednu nepravilnost koja se odnosi na ličnu zaštitnu opremu korisnika u kontrolisanom objektu. Za navedenu nepravilnost izrečen je jedan prekršajni nalog od 5.000 dinara.

Od 19.marta 2021.godine počeo je sa radom CENTAR ZA KOVID 19 MERE.Centar se nalazi na internet adresi inspektor.gov.rs Svi zainteresovani mogu postaviti pitanja.

Zdravstvena struka i nadležni državni organi i dalje apeluju na sve građane da poštuju naložene epidemijske mere i da se vakcinišu, kako bi u što krećem roku došli do kolektivnog imuniteta.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa