13. januar 2022.13. jan 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Ambulanta u Jevremovcu preseljena u novi objekat

Kvalitetnija zdravstvena zaštita

U ovoj ambulanti leči se više od 2000 pacijenata. Sagrađena po evropskim standardima
Ambulanta Doma zdravlja “Dr Draga Ljočić“ koja se nalazi u Jevremovcu i u kojoj se lečilo više od 2000 pacijenata preseljena je u novi, veći i funkcionalniji objekat. Sagrađena po evorpskim standardima, ova ambulata ima prilaz za invalide, dva toaleta za invalide, dve ordinacije kao i prostranu čekaonicu. Projekat je finansiran iz budžeta grada, većinom od povraćaja poreza na imovinu.
-Mi ćemo na ovaj način pružiti bržu, kvalitetniju i efikasniju zdravstvenu zaštitu i omogućiti da meštani ove Mesne zajednice budu zadovoljni. Sigurni smo da će ova ambulanta motivisati zaposlene koji budu u njoj radili da rade još kvalitetnije – rekla je direktorka Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“ dr Jasmina Stanković.

Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić kao i predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić.

-Siguran sam da će se broj ljudi koji su se lečili u ovoj ambulanti povećati jer su ovo zaista uslovi u skladu sa vekom u kom živimo. Ovde smo imali ambulantu koja nije bila u adekvatnim uslovima zato je Mesna zajednica u saradnji sa gradom izgradila ovaj prostor – istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i podsetio šta je sve do sada urađeno na teritoriji ove Mesne zajednice.
-Uradili smo ulicu Andrije Glišića i Cersku ulicu, put prema Maovima, put do groblja, nastavak ulice Andrije Glišića. Mnoge dobre stvari su u Jevremovcu već urađene ali ovo je samo početak. Siguran sam da ćemo zajedno sa građanima od Šapca napraviti grad budućnosti.
Predsednik MZ Jevremovac Dejan Adamović u ime svih meštana zahvalio se gradskoj upravi na dobroj saradnji.

-U starom prostoru nisu postojali adekvatni uslovi za lečenje. Konačno, građani će moći da se leče na pravi način.
Ž.P.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa