21. april 2022.21. apr 2022.
„Za osmeh. Za radost. Za život“

„Za osmeh. Za radost. Za život“

Turistička organizacija grada Šapca organizovala je treći put svoju humanitarnu manifestaciju “Ulica himanih Čivijaša”, u pešačkoj zoni grada Šapca na praznik dečje radosti Lazarevu subotu – Vrbicu pod sloganom „Za osmeh. Za radost. Za život“.

Tradicionalna manifestacija organizuje se u cilju prikupljanja sredstava za pomoć deci oboleloj od retkih i teških bolesti ali i osnaživanje svesti o humanosti, solidarnosti i empatiji.

Posetioci su mogli da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji kupovinom sadržaja sa bazara. Ove godine, učešće su uzele škole sa teritorije grada Šapca, kao i brojna udruženja građana, a na preko dvadeset štandova bili su izloženi autentični i ručno rađeni suveniri.

-Ideja cele priče jeste da se prodajnom izložbom na humanitarnom bazaru koji se nalazi u Glavnoj šabačkoj ulici prikupe sredstva za decu koja su obolela od retkih i teških bolesti. Svi učesnici su samostalno pripremili ukrase i suvenire koje će prodavati - poručila je Tamara Pejić diplomirani turizmolog.

Pored toga, pripremljen je i dečji program na bini ispred Kulturnog centra, u kome su učešće uzeli najmlađi.
Sav prikupljeni novac na humanitarnoj izložbi biće uplaćen u Gradski fond za lečenje dece obolele od retkih i teških bolesti.
Ž.P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa