14. jul 2022.14. jul 2022.
Humanitarni meč za Nađu (foto: Mačva info)

Humanitarni meč za Nađu (foto: Mačva info)

FUDBAL: HUMANITARNI MEČ U BADOVINCIMA

Delke fudbal za Nađu

Sportsko udruženje „Delke fudbal“ promoviše fudbalske, sportske vrednosti, a na svoj način nedavno je apostrofiralo i vrednosti humanosti, dobročinstva i generalno filantropije. Badovinci, rodno mesto osnivača Udruženja Miodraga Delića, bilo je domaćin fudbalske revije gde je kompoletan prihod bio namenjen lečenju Nađe Bojić, mlade meštanke ovog sela koja se bori sa dečjim autizmom i neophodna su sredstva za nastavak lečenja u Turskoj.

Humanitarnu utakmicu su odigrale selekcije Delke fudbal i Soker grupa Vojvodina. Sport i rezultat nisu primarni u ovakvim situacijama, no i na terenu je bilo prilike za uživanje. Domaćin je na kraju slavio rezultatom 6:2. Obe ekipe činili su igrači između 18 i 23 godine.

-Hvala svima koji su pomogli, sva prikupljena sredstva smo prebacili na račun porodice Bojić. Posebno je zadovoljstvo biti deo ovakvih događaja i mi najavljujemo još sličnih tokom leta. Svaki dinar je važan za Nađu i pozivamo sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti i koliko god da su u mogućnosti da pomognu, bar jednom porukom 1258 na 3030 – istakao je Miodrag Delić.

Za Delke fudbal su igrali: Marković, Pavlović, M. Karasalihović, H. Karasalihović, Ognjenović, Jurišić, Zvonarević, Pantić, Erdevički, Jakić, Mijatović i Mitrović, dok su Soker grupu reprezentovali: Cvetinović, Šepa, Milinković, Ružić, Zvekić, Zeljković, Boroja, Radovanović, Đurđević, Maksimović, Ružić, Barjaktarević i Petrović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa