1. septembar 2022.1. sep 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Dobrodošlica za prvake u Jevremovoj školi

Za svaki dan lep i nasmejan

Svečanim programom dobrodošlice, Osnovna škola „Jevrem Obrenović“ u sredu je dočekala đake prvake. Bivši četvrtaci pozdravili su tek upisane školarce stihovima podrške, a obratio im se i glumac Šabačkog pozorišta Strahinja Barović. Nastupio je i školski hor sa svojim numerama.

Direktor škole Duško Bojić pozdravio je nove osnovnoškolce, istakavši da će im ta obrazovna ustanova biti podrška u novoj etapi života.

-Imamo 131 novog učenika kojima želimo dobrodošlicu. Dočekaće ih četiri nova učitelja u matičnoj školi sa mnoštvom novih sadržaja, aktivnosti, drugara koje će upoznati. Pored toga što će se u našoj ustanovi obrazovati i sticati nova znanja, priključiće se našoj mnogobrojnoj porodici i steći nove prijatelje. Ove godine imamo 1.041 učenika, dvadesetak više nego prošle. Vraćamo se na naše stare puteve- rekao je Bojić.

„Neka vam svaki novi dan bude lep i nasmejan. Zdravo, prvaci sveta, na kraju ovog leta, molim vas, osmeh na lice, nova đačka porodice. Zdravo, kraljice male, po znanju neka vas hvale, škola je kraljevsko mesto, sedite na đački presto. Zdravo, kraljevi mali, za nikog ne sme da fali, u školi se čuva mesto, prvački đački presto. Devojčice i dečaci, vragolasti veseljaci, upućuju poziv vama. Pevajte sa nama, igrajte sa nama, smejte se sa nama i učite sa nama. Neka bude veća naša dečja sreća, neka bude svaki dan svetao i radostan. Sa srećom od početka, puno znanja i napretka, svoj dečici, svima, a posebno prvacima“, poručili su im između ostalog stari školarci.
D.D.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa